Upgrade now - eerste bijeenkomst.

WebmasterPublicatie om om 22:48 op donderdag 28 juli 2016 | unieke lezers: 445 | vertoningen: 559

Chris Martinez stelde enkele weken geleden tijdens een ledenvergadering voor om samen te werken rond een bepaald project van een fotograaf. Enkele leden bleken zeer geïnteresseerd.

Het is dus de bedoeling om als groep voluit te gaan voor een in scene gezette foto, enkel de fotograaf van wie het idee komt maakt de foto. Achteraf organiseren we een mooie tentoonstelling rond deze werken, eerder worden ze niet gepubliceerd en/of getoond. Wie zich engageert mee te doen blijft meewerken tot iedere fotograaf zijn droomfoto heeft.

John, Marleen en Chris organiseerden deze avond een eerste bijeenkomst in het Zonnehof te Zonhoven. Elke fotograaf stelde zijn project voor. Een bijzonder interessante en vruchtbare babbel ... nu enkel nog voluit gaan voor de verwezenlijking van de projecten.

De fotografen van Upgrade Now
Reacties op dit artikel


Om te reageren moet je aanmelden!
Perssoonlijke boodschap Freddy Knippenberg reageerde op vrijdag, 29 juli 2016 - 9:37:06 (msgid=2135) voor publiek bestemd
 

Succes met jullie initiatief

  
Perssoonlijke boodschap jean-paul magdelijns reageerde op vrijdag, 29 juli 2016 - 9:00:15 (msgid=2134) voor publiek bestemd
 

Ik wens de groep veel succes met dit initiatief.

  


 

 

UITSTAPPENNIEUWS40 JAARTHEMAWEDSTRIJDENEXPOSITIEVERGADERINGENCURSUSSENDOWNLOADSESHOWS