Fotowedstrijd - de Teut in de Kijker.

WebmasterPublicatie om om 22:04 op donderdag 23 maart 2017 | unieke lezers: 1177 | vertoningen: 1547

In samenwerking met het Agentschap Natuur&Bos en Natuurpunt Limburg organiseert Fotodigiclub De Teut in het kader van haar veertigjarig bestaan een fotowedstrijd rond het Natuurdomein De Teut.

Wie mag meedoen?

De wedstrijd staat open voor iedereen en deelname is gratis.

Criteria

Deze wedstrijd heeft als titel "De Teut in de Kijker" en richt zich dus specifiek op fotografie in en om het natuurreservaat De Teut in Zonhoven.  Er kan deelgenomen worden in drie categorieën: Landschap, Fauna en Flora, De mens in de natuur. Er kunnen maximaal zes digitale werken, verdeeld over de drie categorieën worden ingezonden.

Periode

De wedstrijd start op 1 april en eindigt op 21 september 2017.

Jurering, prijzen en tentoonstelling

De ingezonden werken zullen beoordeeld worden door een door Fotodigiclub De Teut Zonhoven samengestelde jury. Er worden in elke categorie een eerste, tweede en derde prijs voorzien en de winnaars worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking tijdens de slotmanifestatie van 40 jaar Fotodigiclub De Teut Zonhoven in het weekend op 28 oktober.

Reeds tijdens de zomermaanden zullen enkele (ongejureerde) werken op groot formaat in de openlucht te zien zijn in het centrum van Zonhoven.

Inzending en reglement

Inzenden doet u door van 1 april tot 21 september maximaal zes foto(’s) op te laden op de wedstrijdpagina De Teut in de Kijker, welke net als het wedstrijdreglement te vinden is in de bijlage van dit artikel.Bijlagen Artikel

Reglement wedstrijd De Teut in de Kijker
Link om foto's op te laden voor deze wedstrijdReacties op dit artikel


Om te reageren moet je aanmelden!>>> Toon 11 gerelateerde artikels


 

 

40 JAAREXPOSITIETHEMANIEUWSWEDSTRIJDENVERGADERINGENCURSUSSENUITSTAPPENDOWNLOADSESHOWS