CONTRAST.

Frank VandersmissenPublicatie om om 22:22 op zondag 18 juni 2017 | unieke lezers: 971 | vertoningen: 1192

In samenwerking met de Gemeente Zonhoven, het Verbond van Limburgse Fotokringen vzw (VLF) en het Centrum voor Beeldexpressie (CVB) organiseert Fotodigiclub De Teut in het kader van haar 40 jarig bestaan, onder de naam “Contrast” een bijzondere openlucht fototentoonstelling in het centrum van Zonhoven.

“Contrast” is het verschil tussen tegenstellingen. Bijvoorbeeld tussen donker en licht, tussen twee kleuren, of tussen personen.  De wereld om ons heen markeert en creëert  in  toenemende mate contrasten

In de fotografie is de beheersing van het contrast een technische uitdaging: hoe maakt een fotograaf een foto zo dat zowel de donkere als de lichte partijen nog doortekend zijn. Daarnaast is het vaak de fotograaf die contrasten als eerste signaleert en vastlegt.

Graag nodigen wij U en uw partner uit om aanwezig te zijn bij de opening en vernissage van deze tentoonstelling op zondag 2 juli,  om 15:00 uur in het Gemeentehuis van Zonhoven,  Kerkplein 1 te Zonhoven. De meeste exposerende fotografen zullen persoonlijk aanwezig zijn om nadere uitleg over de geëxposeerde werken te geven.

Wij verzoeken U vriendelijk ons, via een bericht op ons email adres – 40jaar@fotodigiclub.be - te laten weten of wij op uw komst (1 of 2 personen) mogen rekenen.

Naast onze verrassende fotografische werken zullen wij u graag met een drankje en een hapje ontvangen. De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door de harpiste Lise Vandersmissen.

Deelnemers

De deelnemers zijn fotografen van Fotodigiclub De Teut en enkele genomineerde fotografen van onze fotowedstrijden. Zij tonen op fotozeildoeken van ca 2 x 3 meter, een uiteenlopende visie op fotografie met verrassende, originele standpunten en onderwerp keuzes.

Duur tentoonstelling

De tentoonstelling zal van 2 juli tot 31 augustus, 24 uur per dag, dagelijks toegankelijk zijn.

Bijzonderheden

De tentoongestelde fotowerken zijn vanaf 1 september 2017 terug te vinden op de website van de fotoclub: www.fotodigiclub.be.

Affiche Contrast
Reacties op dit artikel


Om te reageren moet je aanmelden!>>> Toon 12 gerelateerde artikels


 

 

40 JAAREXPOSITIETHEMANIEUWSWEDSTRIJDENVERGADERINGENCURSUSSENUITSTAPPENDOWNLOADSESHOWS