Persbericht lens- en optiekdag.

Frank VandersmissenPublicatie om om 21:42 op zondag 1 oktober 2017 | unieke lezers: 204 | vertoningen: 238

PERSBERICHT
40 jaar Fotodigiclub De Teut Lens- en optiekdag


Dames en heren,
Vorige week informeerden wij u over de Lens- en optiekdag die Fotodigiclub De Teut op zondag 8 oktober van 10:00 tot 17:00 uur  in samenwerking met het Agentschap Natuur&Bos, Natuurpunt Limburg, het Verbond van Limburgse Fotokringen vzw (VLF) en het Centrum voor Beeldexpressie (CVB) en met steun van Foto Robyns, in het kader van haar 40 jarig bestaan organiseert.   De locatie is een bijzondere: het natuurreservaat De Teut. Adres: nabij Holsteenhoeve, Holsteenweg 28, 3520 Zonhoven (zie kaartje in bijlage)


Workshops
Aan dit evenement zijn een aantal interessante workshops toegevoegd.

In de loop van de dag organiseert Landschap vzw drie fotosafari's onder leiding van Sandy Spaenhoven. Een fotosafari duurt 2 tot 2,5 uur. Sandy neemt je mee, wijst je de leuke plekjes, geeft tips voor betere foto's en antwoordt op fototechnische vragen. Je hebt de keuze uit drie verschillende startmomenten, gespreid over de dag:

-  7u30 (einde rond 10u, als de beurs opent)
- 11u (einde tussen 13u en 13u30)
- 15u (einde tussen 17u en 17u30)


Alle fotosafari's starten aan de stand van Landschap vzw. Deelname aan een fotosafari kost maar 10 euro voor (nieuwe) leden van Landschap vzw, 15 euro voor niet-leden. Per wandeling kunnen maximaal 12 deelnemers mee. Inschrijven doe je uitsluitend via een mailtje naar activiteiten@landschapvzw.be, graag mét vermelding van het startuur van jouw keuze. Je krijgt dan een bevestiging van inschrijving en een uitnodiging om het deelnamegeld over te maken.
Daarnaast zal Fuji  de workshop “ PORTET IN DE NATUUR” geven. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Om 10.30, 13.30 en 15.30 uur starten de workshops steeds aan de stand van Fuji. Deze workshops worden gegeven door de Fuji ambassadeur Ioannis Tsouloulis. Inschrijven via info@robyns.be
 
Beursbezoek
Bezoekers kunnen bij verschillende standen van gerenommeerde merken diverse lens- en optiek producten testen en genieten van enkele exclusieve aanbiedingen.
 
De Lens- en optiek dag presenteert de volgende productgroepen:


- Verrekijkers/telescopen/statieven
- Fototoestellen en objectieven
- Outdoor equipment
- Ornithologische reizen
- boekenstand met o.a vogel- en reisgidsen, vogelvoer, nestkasten,


Datum en Locatie
De lens- en optiek dag zal plaatsvinden op zondag 8 oktober van 10:00 tot 17:00 uur in het bijzondere  natuurreservaat De Teut, zijde Holsteenweg 28.
Vanaf het parkeerterrein is een bewegwijzering aangebracht naar de lens- en optiek dag. (ca 300 meter wandelen) De herfstkleuren en paddestoelen zijn er nu prachtig.


Voor meer informatie: www.fotodigiclub.be of info@robyns.be, of http://www.landschapvzw.be/activiteiten/lens-en-optiekdag-in-de-teut-m-t-fotosafaris

Locatie lens- en optiekdag affiche lens en optiekdag
Reacties op dit artikel


Om te reageren moet je aanmelden!>>> Toon 9 gerelateerde artikels


 

 

40 JAARUITSTAPPENNIEUWSEXPOSITIEWEDSTRIJDENTHEMAVERGADERINGENCURSUSSENESHOWSDOWNLOADS