Samen op stap, samen foto's maken.

John ReinhardPublicatie om om 17:07 op zondag 30 september 2018 | unieke lezers: 123 | vertoningen: 175

Wie verre reizen doet, maakt mooie foto’s.

Dat is wellicht het motto van de leden van de Fotodigiclub de Teut. Naast de jaarlijkse clubreis, dit jaar naar London, maakten 6 leden met partners eerder dit jaar een fotoreis naar de Opaalkust. Binnenkort ronden zijn een gezamenlijke fotopresentatie daarover af.

Maar liefst 16 leden en partners hadden zich opgegeven voor een driedaagse foto uitstap naar het Nederlandse Waddeneiland Texel. Van 28 tot en met 30 september brachten zij een bezoek aan Noordzee- en Waddenkust, gingen met een omgebouwde vissersboot de zee op om honderden zeehondjes te spotten, trokken exclusief door de marinehaven van Den Helder en zagen alle dagen de zon ondergaan en prachtig opkomen. De mooiste natuurgebieden van Texel, zoals de Slufter en de Duinen van Texel werden bezocht. Met hulp van onze fotovriend op Texel, Johan Habing, kwamen we ook op anders verborgen gebleven plaatsen. Sommigen hebben gewandeld, gefietst en zelfs parachute gesprongen. Met honderden foto’s rijker is iedereen weer huiswaarts gekeerd. Voeg daar ook nog aan toe een prima hotel, lekker eten en drinken en leuk gezelschap, dan is succes verzekerd.

Over enkele weken vertrekt een groep van 8 fotografen en partners van onze club op een 15 daagse fotoreis naar China. Daarnaast worden de eerste plannen voor volgend jaar al gesmeed. Alle leden (met of zonder partners) zijn welkom om eens mee te reizen.

John Reinhard

Leden met partners op Texel
Reacties op dit artikel


Om te reageren moet je aanmelden!


 

 

UITSTAPPENNIEUWS40 JAARTHEMAWEDSTRIJDENEXPOSITIEVERGADERINGENCURSUSSENDOWNLOADSESHOWS