Webmaster.

WebmasterPublicatie om om 08:00 op dinsdag 4 augustus 2015 | unieke lezers: 1021 | vertoningen: 7864

De webmaster van deze website is Frank Vandersmissen, lid van fotodigiclub de teut sinds 2005. In 2008 werd ik webmaster van deze website. Om te fotograferen gebruik ik een Fuji XT2. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam mijn bij Datwyler te Alken als business analist.

Technische gegevens van fotodigiclub.be:

De programmatie van deze site werd volledig zelf geschreven en is dus uniek in zijn soort. De programmeertaal voor deze website is php, JavaScript en de onderliggende database is MySQL. Het artikelsysteem wordt sinds november 2017 beheerd via een zelfgeschreven Angular 4 applicatie. Het grafische ontwerp van deze website was eveneens in handen van onze webmaster.

Aanvankelijk werd het artikelsysteem van fotodigiclub.be geschreven in 2009 en verder gepefectioneerd op www.-zweven.be. Op 18 februari 2011 kwam de huidige vorm van deze website tot stand. Onze grootste troef is dat wij foto's kunnen opladen voor vergaderingen, thema's en wedstrijden. Ook de naamgeving voor de foto's van onze wedstrijden verloopt volledig automatisch. Ook kunnen leden zelf artikels schrijven en portfolioalbums beheren, dit alles zonder tussenkomst van de webmaster.

Wij nodigen u van harte uit om een grondig bezoek te brengen aan deze website, het is beslist meer dan de moeite waard!

Frank Vandersmissen

Tel. 0479/37.95.47 (enkel na 18:00)

De webmaster (foto Tom Aerts).

Mijn gegevens:

@frankvdsm volgen

Reacties op dit artikel


Om te reageren moet je aanmelden!>>> Verberg 2 gerelateerde artikels


Gerelateerde artikels


Acht kaarsjes voor fotodigiclub.be

02/10/2017 Dag op dag 8 jaar geleden ging de eerste versie van fotodigiclub.be in de ether. Deze website mocht vandaag dan ook acht kaarsjes uitblazen. Aangezien de pensioenleeftijd op 67 ligt .... is de webmaster vast van plan er nog eens 12 bij te doen.
457 lezersnaar het artikel...

Zoeken op deze site (nieuw)

05/07/2011 Fotodigiclub.be beschikt vanaf nu over een nieuwe functionaliteit -> zoeken in artikels (link onderaan menu links).   Je kan een zoekterm specifïeren (bijv. "kruis") en op de knop zoeken klikken. Daarna worden alle artikels doorzocht die in ...
Een foto in dit artikelEen link in dit artikel2 reacties  -  401 lezersnaar het artikel...


 

 

UITSTAPPENNIEUWS40 JAARTHEMAWEDSTRIJDENEXPOSITIEVERGADERINGENCURSUSSENDOWNLOADSESHOWS