SHOWCASE 2019 startpagina

Contact

info@fotodigiclub.be


Vergaderlocatie:
G.C.TENTAKEL, - zaal 3
Kneuterweg 2, 3520 ZONHOVEN

Studiolocatie:
Genkerbaan, 3520 ZONHOVEN
FOTODIGICLUB DE TEUT ZONHOVEN
SHOWCASEpagina van de fotodigiclub
Actuele events van Fotodigiclub De TEUT in de kijker.


Klik hieronder op een knop
Selectie , in willekeurige volgorde,van werken ingezonden voor bespreking tijdens de voorbije vergaderingen van Januari 2020 .

Jaarlijks hebben we intern een Clubcriterium. Alle leden kunnen 10 digi's inzenden , onderwerp VRIJ. Al deze werken worden op onze laatste vergadering van het jaar gejureerd door een externe groep. Voor 2019 waren dit enkele leden van Fotoclub LOOI uit Tessenderlo.

Selectie , in willekeurige volgorde,van werken ingezonden voor bespreking tijdens de voorbije vergaderingen van December 2019.

Selectie , in willekeurige volgorde,van werken ingezonden voor bespreking tijdens de voorbije vergaderingen van November 2019.

Fotoverslag van het Salon van het Digitale Beeld


Selectie , in willekeurige volgorde,van werken ingezonden voor bespreking tijdens de voorbije vergaderingen van September 2019.

Fotoverslag van onze jaarlijkse ClubBarbecue...Selectie , in willekeurige volgorde,van werken ingezonden voor bespreking tijdens de voorbije vergaderingen van Juni 2019.

Selectie , in willekeurige volgorde,van werken ingezonden voor bespreking tijdens de voorbije vergaderingen van Mei 2019.

Selectie , in willekeurige volgorde,van werken ingezonden voor bespreking tijdens de voorbije vergaderingen van April 2019.

Selectie , in willekeurige volgorde,van werken ingezonden voor bespreking tijdens de voorbije vergaderingen van Maart 2019.

Selectie , in willekeurige volgorde,van werken ingezonden voor bespreking tijdens de voorbije vergaderingen van Februari 2019.

Traditiegetrouw organiseert FotoDigiClub DE TEUT in Februari haar ledenfeest.
Eethuis 't ideetje was ditmaal de locatie voor het gezellig onderonsje. Tijdens dit feestje worden de laureaten voor het Clubkampioenschap bekend gemaakt en gehuldigd

Selectie , in willekeurige volgorde,van werken ingezonden voor bespreking tijdens de voorbije vergaderingen van Januari 2019.
Jaarlijks hebben we intern een Clubcriterium. Alle leden kunnen 10 digi's inzenden , onderwerp VRIJ. Al deze werken worden op onze laatste vergadering van het jaar gejureerd door een externe groep. Voor 2018 was dat Yannick, Patje, Bart, Wim en Rachel van Fotogroep Houthalen.